×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴

مهلت تعریف حساب وکالتی جهت ثبت نام در طرح عرضه خودروهای وارداتی شرکت اتونوین تا ۱۰ اسفندماه تمدید شد.

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط عمومی بانک سرمایه، مهلت تعریف حساب وکالتی جهت ثبت نام در طرح عرضه خودروهای وارداتی شرکت اتونوین تا ساعت ۱۲ روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۲/۱۰ تمدید شد و مشتریان ارجمند بانک سرمایه جهت ثبت‌نام خرید خودروهای وارداتی می توانند با دریافت یک کمک‌هزینه تسهیلاتی از بانک سرمایه (بدون ضامن و وثیقه)، حساب خود را وکالتی نمایند.

لازم به ذکر است مشتریان گرامی به منظور بهره مندی از این کمک هزینه تسهیلاتی می توانند به صورت غیرحضوری و با مراجعه به نشانی اینترنتی https://my.sbank.ir و همچنین با مراجعه به هر یک از شعب بانک سرمایه حساب خود را با رعایت حداقل مانده حساب پنج میلیارد ریال معادل پانصد میلیون تومان وکالتی نمایند.

مشتریان محترم پس از وکالتی نمودن حساب خود نزد بانک سرمایه می توانند در بازه زمانی اعلامی توسط شرکت اتونوین با مراجعه به نشانی https://autonovin.ir نسبت به تکمیل ثبت نام خود اقدام نمایند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.