×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴

در جریان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ملی صنایع مس ایران پرداخت ۳۷۰ ریال سود نقدی به ازای هر سهم به تصویب رسید.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از پایگاه خبری مس‌پرس، این مجمع بعدازظهر سه‌شنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۸۹ درصدی سهامداران در محل پژوهشگاه صنعت نفت به ریاست دکتر محمد آقاجانلو، رئیس هیأت عامل ایمیدرو برگزار شد.

دستور جلسه این مجمع شامل ارائه گزارش عملکرد هیأت مدیره و گزارش حسابرس و بازرس قانونی مربوط به سال مالی منتهی به ۳۰ اسفند ۱۴۰۳، تصویب صورت‌های مالی، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی اصلی و علی‌البدل برای سال مالی ۱۴۰۴، تصمیم‌گیری درخصوص نحوه تقسیم سود، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار برای درج آگهی‌های رسمی، تعیین پاداش اعضای هیأت مدیره، حق‌الزحمه اعضای غیرموظف و کمیته‌های تخصصی هیأت مدیره بود که همگی مورد بررسی و تصویب سهامداران قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، روزنامه «دنیای اقتصاد» به عنوان روزنامه رسمی شرکت برای سال ۱۴۰۴ برگزیده شد و مؤسسات حسابرسی «وانیانیک تدبیر» و «آگاهان» به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانونی اصلی انتخاب شدند.

در پایان، در این مجمع اعضای اصلی و علی‌البدل هیأت مدیره نیز انتخاب گردید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.