×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴

نشست مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با صمد حسن‌زاده رئیس اتاق ایران و اعضای هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های تخصصی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در چارچوب جلسات «هم‌اندیشی برای تحول‌آفرینی» با همراهی جمعی از معاونین و مدیران سازمان برگزار شد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری با تشریح سیمای منابع و مصارف این سازمان گفت: پیش‌بینی مصارف امسال سازمان تأمین‌اجتماعی ۱۵۰۰ همت است. اگر ماهانه ۹۰‌ همت وصولی حق بیمه در سال‌جاری محقق شود، ۱۱۰۰ همت از این بخش تامین خواهد شد، ۴۰۰ همت دیگر موردنیاز سازمان تأمین‌اجتماعی برای امسال از سود سهام و دیگر حوزه‌های تامین مالی سازمان تأمین می‌شود.

سالاری ادامه داد: در جایی که ضوابط و مقررات نیاز به بازنگری و بروزسانی دارد، همفکری با ذینفعان و شرکای اجتماعی نظیر اتاق ایران چاره‌ساز است. به این واسطه کارگروه مشترک سازمان تأمین‌اجتماعی با اتاق ایران در دستور کار قرار می گیرد تا اخذ تصمیمات و انجام فرایندهای اصلاحی و اتخاذ تصمیمات و رویکرد‌های جدید با اجماع‌سازی و مشارکت و هم‌اندیشی ذینفعان صورت گیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی افزود: امروز هم کارگران و هم کارفرمایان، از وضعیت نابسامان مشاغل سخت و زیان‌آور و بازنشستگی این بخش ناراضی هستند. در این چارچوب قوانین این حوزه حتی امکان بازنشستگی در ۳۶ سالگی وجود دارد که در هیچ کشوری سابقه ندارد.

سالاری اضافه کرد: اصلاح عناوین شغلی یکی از پیچیده‌ترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی است. ما در حال اصلاح آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور با مشارکت ذینفعان هستیم. به این منظور در یک مسیر با حضور نمایندگان وزارت کار، اتاق، وزارت بهداشت و نمایندگان حوزه کار، اصلاح آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور با نظر همگان بررسی می‌شود. انتقال دبیرخانه مشاغل سخت‌وزیان‌آور به سازمان تأمین‌اجتماعی با موافقت وزارت کار در این قالب در دستور کار خواهد بود‌ و متعاقبا در حوزه اصلاح قانون مشاغل سخت و زیان‌آور هم چند مورد در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به مطالبه قدیمی و مهم کارفرمایان در ارتباط با محاسبه ضریب حق بیمه پیمان، خاطر نشان کرد: در قالب طرح‌های ۲۰ گانه سازمان، یکی از برنامه‌های جدی ما این است که که ضریب کسورات پیمان را مقطوع و به صورت سامانه‌ای تغییر دهیم.وی افزود: با این تغییر مهم، محاسبه ضریب پیمان تابع سلیقه نخواهد بود، میزان نارضایتی‌ها و زمینه بروز فساد و همینطور مراجعه به هیات‌های تشخیص مطالبات به شدت کاهش پیدا می‌کند.

سالاری با اعلام آمادگی این سازمان برای بازنگری در مقررات مربوط به تقسیط بدهی کارگاه‌ها به منظور حمایت از بخش تولید کشور افزود: باید روش شناسایی بنگاه‌های مشمول حمایت مشخص شود تا محل سواستفاده قرار نگیرد و منابع نیز برای هدف درست و منفعت عمومی بکار گرفته شود.

گزارش تصویری

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.