×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۱۲ آبان , ۱۴۰۴

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با اهدای تندیس یادبود از «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران تجلیل و قدردانی کرد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی قرض‌الحسنه، در جریان بازدید دکتر «غلامرضا فتحعلی» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، با اهدای لوح تقدیر و تندیس یادبود، از خدمات و همکاری‌های ارزنده وی قدردانی شد.
در این مراسم، «شهرام قبادیان» عضو هیأت مدیره گروه صنعتی تراکتورسازی ایران با قدردانی از خدمات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، گفت: این بانک در زمینه افرایش قدرت خرید کشاورزان و توسعه کشاورزی همواره همراه و یاری‌گر قابل اعتماد این گروه بوده است.
گفتنی است، بانک قرض‌الحسنه مهر ایران و گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در زمینه حمایت از کشاورزان برای اعطای ۱۰ همت تسهیلات قرض‌الحسنه تفاهم‌نامه همکاری امضا کرده‌اند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.