×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۲۲ آذر , ۱۴۰۴

گردهمایی سرمایه‌گذاران و مدیران ارشد شهرداری تهران در روز چهارشنبه ۱۹ آذر با حضور زاکانی شهردار تهران، آخوندی عضو شورای اسلامی شهر تهران، معاون مالی و اقتصادی شهرداری، جمعی از شهرداران مناطق، مدیران عامل شرکت‌های تابعه، سرمایه‌گذاران، نمایندگان اصناف و سایر ذینفعان در ساختمان بلدیه برگزار شد و محور اصلی آن، تقویت سرمایه‌گذاری داخلی، گفت‌وگو با ذینفعان و بررسی راهکارهای رفع موانع سرمایه‌گذاری در پایتخت بود.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران، گردهمایی سرمایه‌گذاران و مدیران ارشد شهرداری تهران در روز چهارشنبه ۱۹ آذر با حضور زاکانی شهردار تهران، آخوندی عضو شورای اسلامی شهر تهران، معاون مالی و اقتصادی شهرداری، جمعی از شهرداران مناطق، مدیران عامل شرکت‌ها و سازمان‌های تابعه، سرمایه‌گذاران، نمایندگان اصناف و سایر ذینفعان در ساختمان بلدیه تهران برگزار شد. مدیران و فعالان اقتصادی حاضر، ضمن بررسی نقش کلانشهرها در تقویت اقتصاد کشور، بر شکل‌گیری گفتمان مشترک میان مدیران شهری، سرمایه‌گذاران و ذی‌نفعان برای رفع موانع مشارکت و توسعه سرمایه‌گذاری تأکید کردند.

زاکانی شهردار تهران در بخشی از سخنان خود با اشاره به ضرورت تقویت سرمایه‌گذاری داخلی نسبت به جذب سرمایه خارجی گفت: «سرمایه‌گذاری خارجی وعده‌های جذابی مطرح می‌کند، اما در نهایت به دنبال سودی بالاتر از نرخ بانکی است. شروع حرکت توسعه‌ای نمی‌تواند متکی به خارج از کشور باشد؛ باید پایه سرمایه‌گذاری را بر منشأ درونی بنا کنیم و از سرمایه خارجی صرفاً به‌عنوان مکمل استفاده کنیم.» وی افزود: «ما ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای در داخل کشور داریم و وعده‌های سرمایه‌گذاری خارج از مرزها کمتر محقق می‌شود. راه‌حل اصلی حل مشکلات اقتصادی در تغییر مدل مدیریت اقتصاد کشور است؛ باید اقتصاد را به مردم واگذار کنیم و دولت در جایگاه سیاستگذار، حامی و ناظر قرار گیرد تا پروژه‌ها توسط مردم پیش برود و مسیر توسعه پایدار هموار شود.»

در همین چارچوب و با هدف تقویت جریان سرمایه‌گذاری شهری، از سرمایه‌گذاران و مجموعه‌هایی که در سال‌های اخیر نقش مؤثری در پیشبرد پروژه‌های مشارکتی تهران داشته‌اند تقدیر شد؛ اقدامی که زمینه معرفی ظرفیت‌ها و رویکردهای جدید سازمان در مسیر مشارکت پایدار را فراهم کرد.
در ادامه برنامه و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری و شعار سال، سازمان سرمایه‌گذاری بسترهای جدید سرمایه‌گذاری و مشارکت عموم مردم را معرفی کرد و دو طرح مهم «اطلس جامع سرمایه‌گذاری تهران» و طرح نوآورانه «خانه‌ریز» را تشریح نمود.

خانه‌ریز به‌عنوان یکی از نوترین مدل‌های مشارکت مردمی در شهرداری تهران، با هدف ورود آسان‌تر شهروندان به سرمایه‌گذاری شهری طراحی شده است. در این طرح، هر «خانه‌ریز» معادل امتیاز ۱۰۰ سانتی‌متر مربع از یک ملک مشخص شهری است؛ ملکی که ممکن است کاربری مسکونی، تجاری، اداری، فرهنگی یا سایر کاربری‌ها را داشته باشد. این مدل به شهروندان اجازه می‌دهد حتی با سرمایه‌های خرد، در ارزش‌افزوده املاک شهری سهیم شوند و در پروژه‌های شهری مشارکت مستقیم داشته باشند. عرضه عمومی خانه‌ریزها از دی‌ماه و از طریق سامانه شهرزاد شهرداری تهران آغاز می‌شود.

در بخش دیگری از نشست، اطلس جامع سرمایه‌گذاری تهران به‌عنوان مرجع رسمی فرصت‌های سرمایه‌گذاری پایتخت معرفی شد. این اطلس حاصل ماه‌ها گردآوری داده‌های میدانی، تحلیل اطلاعات ثبتی و بررسی فنی پروژه‌هاست و با هدف ایجاد شفافیت، یکپارچگی اطلاعات و تسهیل دسترسی سرمایه‌گذاران به ظرفیت‌های واقعی شهر تهران تدوین شده است. اطلس جدید قرار است به سرمایه‌گذاران کمک کند تا متناسب با حوزه فعالیت و توان مالی خود، پروژه‌های قابل اتکا و سودآور را در سطح شهر شناسایی و انتخاب کنند.

همچنین با حضور احمد زاده معاون وزیر، از تمبر یادبود بیست‌ودومین سالگرد تأسیس سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری تهران رونمایی شد. این گردهمایی با تأکید بر نقش سرمایه‌گذاران داخلی، شتاب‌بخشی به پروژه‌های شهری و حرکت در مسیر تقویت مشارکت عمومی، به کار خود پایان داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.