×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۳۰ مهر , ۱۴۰۴

شرکت بیمه تعاون برای سومین سال پیاپی برنده مناقصه امور بیمه‌ای هلدینگ توسعه نیشکر و صنایع جانبی شد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون، این شرکت که طی سال‌های گذشته خدمات بیمه‌ای گسترده‌ای را به هلدینگ نیشکر ارائه کرده و همواره مورد رضایت کامل بیمه‌گزار بوده، موفق شد امسال در مناقصه این هلدینگ، هت‌تریک کند و چتر بیمه‌ای خود را بر این شرکت فنی و مهندسی همچنان برقرار نگه دارد.

این موفقیت در حالی برای سومین سال پیاپی برای بیمه تعاون کسب شده است که بسیاری از شرکت‌های بزرگ بیمه‌ای در این مناقصه حضور داشتند.

بر اساس این گزارش، تمامی امور بیمه‌ای در بیمه‌نامه‌های مسئولیت، مهندسی، ثالث، بدنه اتومبیل، آتش سوزی و باربری بر عهده شرکت بیمه‌گر برنده مناقصه خواهد بود.

قرارداد همکاری فی ما بین سید روح اله علیپور یزدی مدیرعامل بیمه تعاون و علی مدحجاوی مدیرعامل شرکت فنی مهندسی پشتیبانی سداد فام نیشکر به امضا رسید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.