×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۵ شهریور , ۱۴۰۴

از آغاز اعزام زائران اربعین حسینی تاکنون، بیش از سه میلیون و ۱۴۶ هزار نفر از زائران اربعین حسینی (ع) تحت پوشش بیمه معلم قرار گرفته‌اند.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط‌عمومی بیمه معلم، فرشید بخشی، معاون فنی این شرکت، با اشاره به راهبردهای تسریع روند ارائه خدمات به زائران گفت: از ابتدای ایام اربعین، همکاران بیمه معلم در پایانه‌های مرزی و همچنین در داخل کشور عراق به‌ صورت شبانه‌روزی مشغول ارائه خدمات بیمه‌ای به زائران گرامی هستند.

او افزود: بیمه زائران اربعین شامل پوشش‌های بیمه عمر و حوادث، خدمات درمانی و فوریت‌های پزشکی است و برای تامین امنیت خاطر و رفاه بیمه‌گزاران، روند ارائه خدمات تا چند روز پس از پایان یافتن مراسم اربعین نیز به صورت شبانه‌روزی استمرار خواهد داشت.

معاون فنی بیمه معلم همچنین تأکید کرد: این شرکت در تمام ایام اربعین، به ارائه خدمات بیمه‌ای و پشتیبانی کامل از زائران تا زمان ورود به خاک کشور عزیزمان ادامه خواهد داد.

بخشی در پایان افزود: علاوه بر ارائه خدمات بیمه‌ای به زائران گرامی، طی این ایام تعداد زیادی از موکب‌های برپاشده در داخل کشور و عراق نیز با درخواست موکب‌داران به صورت جداگانه تحت پوشش بیمه‌نامه‌های متناسب و مورد نیاز آن‌ها قرار گرفته‌اند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.