×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۳۱ تیر , ۱۴۰۴

جلسه بررسی پروژه‌های بهبود در شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران (ایمپاسکو) با حضور مدیرعامل، معاونین و مدیران ستادی برگزار شد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی ایمپاسکو، در این نشست، پروژه‌ها و اقدامات اجرایی واحدهای مختلف شرکت در حوزه بهبود عملکرد و افزایش بهره‌وری، مورد ارزیابی قرار گرفت.

مدیرعامل ایمپاسکو با تاکید بر لزوم رویکرد نظام‌مند به منظور اجرای پروژه‌های بهبود، اظهار کرد: برنامه‌های بهبود باید هم‌راستا با اهداف کلان شرکت و مبتنی بر داده‌های دقیق و تحلیل‌شده باشد. بهره‌وری، ستون فقرات توسعه پایدار در ایمپاسکو است.

در ادامه، مدیران واحدهای مختلف ضمن ارائه گزارشی از پیشرفت اقدامات خود، نظرات و چالش‌های پیش‌روی پروژه‌های بهبود را مطرح کردند.

در پایان گفتنی است این جلسه با جمع‌بندی پیشنهادهای مطرح‌شده و تاکید مدیرعامل بر پیگیری مستمر نتایج پایش پروژه‌های بهبود در بازه‌های زمانی مشخص به کار خود پایان داد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.