×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴

مدیر امور تحقیقات و توسعه بازار بانک شهر از اجرای جشنواره بزرگ پذیرندگان بانک شهر خبر داد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی بانک شهر، رضا قنبرزاده با بیان اینکه جشنواره پذیرندگان بانک شهر با هدف افزایش رضایتمندی و ارتقاء کیفیت خدمت‌رسانی به پذیرندگان طراحی شده است، گفت: این جشنواره در بازه زمانی سه ماهه (از ابتدای خرداد تا پایان مرداد ) برگزار می‌شود و دارندگان پایانه فروشگاهی یا درگاه های پرداخت متصل به حساب بانک شهر می‌توانند با شرایط اعلام شده از مزایای این جشنواره برخوردار شوند.

وی افزود: اعطای تسهیلات در قالب بسته اعتباری ویژه پذیرندگان بانک شهر تا سقف ۷ برابر میانگین حساب بر اساس معدل حساب حداقل یک ماهه و با نرخ های جذاب و متنوع از مزیت های بسته اعتباری پذیرندگان بانک شهر است.

قنبرزاده عنوان کرد: پذیرندگان به ازای هر یک میلیون ریال تراکنش در هر ماه یک امتیاز دریافت کرده و در قرعه‌کشی شرکت داده می شوند. بر این اساس در طول دوره جشنواره ۱۰۰ جایزه ۱۰۰ میلیون تومانی به پذیرندگان برتر تعلق خواهد گرفت.

مدیر امور تحقیقات و توسعه بازار بانک شهر گفت: در پایان هر ماه ۱۵ پذیرنده برتر به لحاظ تعداد و مبلغ تراکنش مورد تقدیر قرار گرفته جوایز ارزنده بدون قرعه کشی به ایشان تعلق خواهد گرفت. همچنین برگزاری کنفرانس یا گردهمایی اختصاصی برای پذیرندگان با بالاترین ارزش تراکنشی، با تمرکز بر ارائه آموزش‌های تخصصی، فرصت‌های شبکه‌سازی و تبادل تجربیات در حوزه پرداخت الکترونیک و توسعه کسب‌وکار از دیگر مزایای این جشنواره است.قنبرزاده در پایان افزود: بانک شهر با ورود جدی به حوزه پرداخت از طریق تملک بخش قابل توجهی از سهام شرکت آسان پرداخت پرشین (آپ)؛ درصدد توسعه و بازنگری اساسی در استراتژی های خویش در حوزه پذیرندگی بوده و امیدوار است با اقدامات خلاقانه و هم‌افزایی فنی و کسب و کاری دو مجموعه در نهایت زمینه ساز ارائه خدمات اثربخش به فعالین این حوزه و اعتلای صنعت پرداخت در کشور باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.