×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : دوشنبه, ۲۱ مهر , ۱۴۰۴

صابر عسکرپور رئیس هیات مدیره بانک مسکن در نشست با شرکت‌های گروه مالی، با بیان اینکه در مسیر تکمیل زنجیره تامین لازم است برنامه‌ها و اهداف شرکت‌های تابعه با استراتژی و برنامه‌های بانک همسو شود گفت: باید نقش هر یک از شرکت‌های گروه ‌مالی در پیشبرد برنامه‌های کلان بانک به خوبی مشخص شود.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن – هیبنا؛ این نشست تخصصی با حضور مدیرعامل، رئیس هیات مدیره، عضو هیات مدیره و معاون مدیرعامل در امور اعتباری، اعضای هیات عامل، مدیر امور روابط عمومی و حوزه مدیریت، مدیران امور مناطق کشور و مدیران شعب بانک مسکن به همراه مدیرعامل گروه مالی، مدیران عامل شرکت‌های تابعه بانک به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.

رئیس هیات مدیره بانک مسکن در این جلسه، بر رعایت چابک‌سازی و نظم در تدوین این برنامه‌ها و اهداف از سوی شرکت‌های زیرمجموعه تاکید کرد.

وی همچنین یکپارچگی میان شرکت‌ها و بانک در تعامل با مشتریان را در عبور از بسیاری مشکلات ضروری خواند.

عسکرپور خواستار پیگیری موضوعات نوآورانه توسط شرکت‌ها در بخش‌های مختلف اعم از تدوین ابزارهای نوین تامین مالی در بخش مسکن، ارائه خدمات ارزی و صرافی، بازار سرمایه و خدمات کارگزاری و لیزینگ شد.

رئیس هیات مدیره بانک مسکن در پایان سخنان خود، تنظیم سندی مبتنی بر ظرفیت‌ها و خدمات مجموعه بانک و شرکت‌ها برای آگاهی همکاران در تمامی استان‌ها را لازمه یک بازاریابی گسترده و ثمربخش برای مجموعه دانست.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.