×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۶ شهریور , ۱۴۰۴

تمرکز اطلاعات بانکی در جنگ ۱۲روزه بحران‌هایی را بوجود آورد که ناصر حکیمی، کارشناس حوزه فناوری‌های بانکی در گفتگو با بهتاک در این باره توضیح داد:

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی گروه بهسازان فردا؛ طراحی متمرکز شبکه‌های بانکی نکته‌ای بود که در سال ۸۱ به آن پرداخته شد و این طراحی بسیار کاربردی بود؛ اما این نوع طراحی در حملات به نقطه میانی آسیب‌پذیر است.
۲ راه مقابله با این موضوع به شرح زیر است؛
۱٫ تعداد ستاره‌ها افزایش یابد
۲٫ طراحی به صورتی باشد که نیاز به ستاره مرکز وجود نداشته باشد
باید به یک طراحی تاب اور فکر کرد که به لحاظ ساختاری قابلیت این را نداشته باشد که با از کار افتادن یک نقطه باقی نقاط نیز از کار بیفتد.
. اگر لایه اول که لایه بهینه است در زمانی از بین رفت باید لایه دومی وجود داشته باشد که از ۵ ابزار یا کانالی موجود ۳ عدد آن کار کند. در ان شرایط شاید پرداخت به راحتی گذشته نباشد؛ اما انجام می‌شود و این مهم است.
. ما در طول جنگ مقدار زیادی شانس آوردیم و فرصتی بوجود آمد تا کمی فکر کنیم که آیا سیستم‌هایمان تاب‌آور هستند یا خیر؟

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.