×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۳ اسفند , ۱۴۰۴

دکتر پزشکیان در گفتگوی تلویزیونی شامگاه ۲۱ دی ماه با مردم اظهار داشت: ما برای تبعات احتمالی مداخلاتی مانند کاهش نقدینگی در برخی بخش‌ها از جمله صنوف و تولیدکنندگان تمهیدات لازم را اندیشیده‌ایم.

کیوسک‌خبر ـ وی عنوان داشت: در این راستا کارگروهی ویژه برای رفع مشکلات این بخش‌ها در بانک مرکزی و به ریاست رئیس بانک مرکزی با اختیارات ویژه رئیس جمهور در ماده ۱۲۷ و ۱۳۸ ایجاد شده، وزرای اقتصاد، صمت، جهاد کشاورزی، رفاه و رئیس سازمان برنامه و بودجه به‌اضافه وزیر دادگستری اعضای این کارگروه هستند و به صورت روزانه جلسات رصد و پایش اجرای طرح را برگزار می‌کنند.
از جمله اقدامات این کارگروه و ساختار برای حل مشکلات و نگرانی‌های تولیدکنندگان تخصیص ۷۰۰ هزار میلیارد تومان برای پشتیبانی از نقدینگی مورد نیاز تولیدکنندگان صنعتی یا کشاورزی و صنایع کوچک است. به علاوه ۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش موجودی بانک‌های کشاورزی و صنعت و معدن که به صورت ویژه برای نهاده‌های مورد نیاز دامداری‌ها و مرغداری‌ها اختصاص دارد. کارسازی‌ها لازم نیز برای اعطای این اعتبارات به این بخش در حال انجام است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.