×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴

با هدف انتشار اوراق توسعه فناوری در قالب اوراق گواهی سپرده خاص، تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امضا شد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، این تفاهم‌نامه طی مراسمی که به همین منظور در محل این معاونت برگزار شد به امضای دکتر افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و دکتر اسماعیل للـه‌گانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران رسید.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی سخنانی در این مراسم با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در حوزه فناوری ضمن تضمین بازگشت پول، برای کشور اقتدار به همراه دارد تصریح کرد: برای تامین مالی در بخش دانش‌بنیان نیازمند ابزارها و نسخه‌های جدید هستیم و برای این منظور از سال گذشته نسبت به استفاده از روش‌های نوین به منظور تامین منابع مورد نیاز زیست‌بوم دانش‌بنیان کشور اقدام کردیم. بدون شک برای تامین مالی شرکت‌های فناور که به بلوغ رسیده‌اند منابع دولتی کفایت نمی‌کند و ضرورت دارد از ابزارهای نوین بانکی و روش‌های جدید مانند اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران استفاده شود.

دکتر افشین به اوراق توسعه فناوری اشاره کرد و گفت: انتشار این اوراق با همفکری شرکت‌های دانش‌بنیان و برمبنای مصوبه دولت به منظور تحقق اهداف شعار سال “سرمایه‌گذاری برای تولید” اجرایی شد و بدون شک اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه بستر مناسبی برای اجرای آن و تحقق اهداف مربوطه است.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته باید ۲۰ همت منابع از طریق این اوراق جذب کنیم و برای تحقق این هدف نیازمند همکاری شبکه بانکی هستیم و در این راستا تصمیم گرفتیم از ظرفیت‌های ارزشمند بانک رفاه کارگران استفاده کنیم که به خوبی کسب و کار را می‌شناسد و تجارب مناسبی در این زمینه دارد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور گفت: جامعه هدف این اوراق شرکت‌های نوآور و فناور هستند و شرکت‌های نوپا مشمول آن نمی‌شوند. برای این شرکت‌ها از مکانیزم‌های دیگری استفاده می‌کنیم.

دکتر افشین در بخش دیگری از سخنان خود به تفاهم‌نامه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و صندوق توسعه ملی اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه اوایل سال جاری امضا شد و در آن اعطای تسهیلات ارزی و ریالی به شرکت‌های دانش‌بنیان پیش‌بینی شده است. تسهیلات ارزی این تفاهم‌نامه ۱۰۰ میلیون یورو در نظر گرفته شده است که علاقه‌مند هستیم بانک رفاه کارگران بانک عامل آن باشد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز طی سخنانی در این مراسم به انتشار اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه کارگران به منظور تامین مالی واحدهای تولیدی اشاره کرد و گفت: این بانک به سبب سال‌ها تجربه همکاری با کسب‌وکارهای مختلف به خوبی چالش‌های واحدهای تولیدی و نیاز آنها به منابع مالی را می‌شناسد و به همین دلیل و با هدف تامین منابع مورد نیاز طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه در گردش این واحدها خدمت اوراق گواهی سپرده خاص را ارائه کرد.

دکتر للـه‌گانی گفت: این اوراق منابع خرد و سرگردان را از سطح جامعه جمع‌آوری می‌کند و به بنگاه‌های اقتصادی اختصاص می‌دهد. اوراق با مدیریت نقدینگی عمومی کشور منجر به کاهش نرخ تورم می‌شود.

وی افزود: از طریق انتشار این اوراق تاکنون برای شرکت‌های مختلفی تامین مالی صورت گرفته است که از جمله آنها می‌توان به تامین ۳۱ همت منابع برای پالایشگاه نفت بندر عباس اشاره کرد.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران با تاکید بر استفاده تجمیعی از ابزارهای تسهیلاتی و تعهداتی از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: امروز ابزارهای تامین مالی بسیار متنوع است و صرفا تسهیلات نیست. استفاده از ظرفیت‌های فناوری اطلاعات باعث شده ابزارهای نوینی در صنعت بانکداری معرفی شوند.

دکتر للـه‌گانی از راه‌اندازی مرکز مشاوره مالی این بانک در آینده نزدیک خبر داد و گفت: شرکت‌ها از جمله شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند با حضور در این مرکز چالش‌های خود را مطرح و بانک به منظور تامین مالی آنها خدمت و ابزار اختصاصی معرفی می‌کند.

وی افزود: شرکت‌ها نباید صرفا بر دریافت تسهیلات از شبکه بانکی تمرکز کنند، چراکه تمرکز بدون هدف و برنامه‌ریزی بر این مهم ممکن است در آینده برای آنها چالش‌هایی به همراه داشته باشد.

دکتر للـه‌گانی تصریح کرد: بانک رفاه کارگران در کنار خدمات اعتباری، ابزارها و خدمات متنوع دیگری دارد که می‌تواند یاری‌گر شرکت‌ها به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر توسعه باشد. در مرکز مشاوره مالی بانک خدمات و محصولات بانکی متناسب با شرایط هر شرکت طراحی، ارائه و به‌روزرسانی می‌شود. این مرکز مانند پزشک متخصص نسخه اختصاصی برای هر شرکت ارائه می کند.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران از امکان “فاکتورینگ” مطالبات پیمانکاران از کارفرمایان از سوی این بانک خبر داد و گفت: کاهش نیاز به دریافت تسهیلات جدید برای تأمین مالی سرمایه ‌در گردش و تسهیل رشد و توسعه کسب و کار، تقویت روابط پایدار بین تولیدکننده و تأمین‌کننده، تسریع جریان نقدی و تسهیل فرایند تأمین مالی سرمایه در گردش بنگاه‌های تولیدی، عدم نیاز به توثیق وثایق از سوی متقاضی/پیمانکاران (کارفرما/خریدار متعهد پرداخت و حسب مورد ملزم به ارائه وثایق و تضامین است) و کاهش ریسک وصول مطالبات برای پیمانکار (فروشنده) ازجمله مزایای ابزار فاکتورینگ است.

دکتر للـه‌گانی در پایان با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری بانک رفاه کارگران و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: این تفاهم‌نامه با هدف تامین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان از طریق انتشار اوراق گواهی سپرده خاص ارائه شده است و بانک رفاه در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی به سهم خود از این شرکت‌ها حمایت می‌کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.