×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۸ خرداد , ۱۴۰۴

با امضای تفاهم‌نامه دوجانبه میان «بانک دی» و «صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما»، گامی دیگر در مسیر توسعه سهم بازار و جذب شرکت‌های بزرگ برداشته شد.

به گزارش کیوسک‌‌خبر به نقل از روابط‌عمومی بانک دی؛ این تفاهم‌نامه در نشستی با حضور مدیران عامل و مدیران ارشد «بانک دی» و «صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما» به امضاء رسید.

در این نشست برات کریمی، مدیرعامل بانک، با اشاره به جذب شرکت‌ها و سازمان‌های بزرگ مقیاس در بانک دی گفت: در ماه‌های اخیر با تغییر استراتژی و رویکردهای بانک دی در ارائه خدمات تعهدی به مشتریان شرکتی و کلان و ایجاد چابکی در فرایندها و توسعه زیرساخت‌ها، اتفاقات مثبتی در جذب شرکت‌های بزرگ مقیاس در حوزه‌های راهبردی مانند نفت، پتروشیمی، گاز و … صورت گرفته است.

وی افزود: اعتماد شرکت‌های بزرگ به بانک دی و خدمات آن نشان افتخاری برای بانک است که در این مدت باعث ارتقاء جایگاه برند بانک و توسعه سهم بازار شده است.

کریمی ادامه داد: انعقاد تفاهم‌نامه‌ها و متعاقب آن ارائه خدمات تعهدی به شرکت‌ها در سه ماه پایانی سال گذشته موجب شد تا بانک دی در جذب منابع و رشد ضمانت‌نامه و افزایش درآمدهای کارمزدی در بین برترین بانک‌های خصوصی کشور قرار بگیرد.

مدیرعامل بانک دی همچنین تأکید کرد: از جمله مزیت‌های رقابتی «بانک دی» برای مشتریان بزرگ مقیاس، طراحی محصولات مالی و اعتباری متناسب با ساختار و نیازهای خاص هر مجموعه، سرعت عمل در اعطای تسهیلات سرمایه در گردش و سرمایه‌گذاری، صدور ضمانت‌نامه‌های متنوع، ارائه خدمات ارزی و گشایش اعتبار اسنادی، و همچنین بهره‌مندی از زیرساخت‌های نوین بانکداری دیجیتال است.

کریمی ضمن ابراز خرسندی از امضای تفاهم‌نامه با صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما گفت: این صندوق از ظرفیت‌های بسیار بالایی برای ارائه زنجیره‌ای از خدمات مالی، بیمه‌ای، بانکداری الکترونیک و … برخوردار است که امیدوارم این تفاهم‌نامه سنگ بنایی برای توسعه همکاری میان دو مجموعه در زمینه‌های متعدد باشد.

در ادامه این نشست علی اولیائی، عضو هیأت‌مدیره و معاون اعتبارات و وصول مطالبات بانک دی، با اشاره به ظرفیت‌های همکاری متقابل دو مجموعه گفت: بانک دی از معدود بانک‌هایی است که دارای زنجیره کاملی از خدمات در حوزه‌های مختلف است که نیاز شرکت‌ها را به دریافت انواع خدمات برطرف می‌کند.

وی افزود: شرکت‌هایی که طی چند ماه اخیر تجربه همکاری با بانک دی را داشته‌اند به سرعت عمل، چابکی و انعطاف بانک در برآورده کردن انتظارات مشتری اذعان دارند و امیدوارم صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما نیز تجربه خوشایندی از مجموعه خدمات بانک داشته باشد.

در این نشست رامین شمسایی‌نیا، مدیرعامل صندوق بازنشستگی و وظیفه کارکنان هما نیز با ابراز خرسندی از آغاز همکاری مشترک با بانک دی گفت: روند روبه رشد و تحولات مثبت بانک دی طی ماه‌های اخیر در فضای رسانه‌ای و افکار عمومی کشور محسوس است و همین امر انگیزه مجموعه مدیران ارشد صندوق را برای آغاز همکاری با بانک دوچندان کرد.

وی افزود: صندوق هما یک صندوق بیمه اجتماعی با ماهیت اندوخته‌گذاری بلندمدت با تعداد ذینفعان بسیار بالاست که امضای تفاهم‌نامه با بانک دی می‌تواند علاوه بر کمک به تامین مالی طرح‌های راهبردی صندوق، در میان‌مدت از دریچه ارائه خدمات مالی بانک به افزایش رفاه بازنشستگان و بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به ذینفعان صندوق نیز کمک شایانی بکند.

گفتنی است هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه تمرکز امور مالی و بانکی صندوق هما در بانک در قبال دریافت خدمات بانکی و تسهیلاتی برای صندوق و بازنشستگان صندوق است.

برچسب ها : ,

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.