×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۹ خرداد , ۱۴۰۴

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت در سفر به شهرک صنعتی کاوه از شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی کاوه و همچنین نیروگاه تولید برق خورشیدی این مجموعه بازدید به عمل آورد.
به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، علی کی لانی و هیات همراه با حضور در شهرک صنعتی کاوه و شرکت‌های زیرمجموعه گروه صنعتی کاوه با ابراهیم عسگریان مالک و رئیس هیات مدیره گروه صنعتی کاوه دیدار و گفت‌وگو کرد.

قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت در این دیدار با اشاره به سابقه دیرینه‌ی همکاری بانک تجارت با این مجموعه بزرگ صنعتی کشور از آمادگی این بانک برای توسعه تعاملات و مشارکت بیشتر در اجرای پروژه‌های گروه صنعتی کاوه خبر داد.

علی کی لانی اقدامات گروه صنعتی کاوه در بیش از نیم قرن فعالیت در اقتصاد، اشتغال‌زایی و توسعه کشور را شایسته تقدیر دانست و ابراز امیدواری کرد روند پیشرفت‌های این مجموعه با به‌کارگیری هرچه بیشتر ظرفیت‌های بانک تجارت در حوزه ارز و ریال و همچنین محصولات نو بیش از پیش گسترش یابد.
قائم مقام مدیرعامل بانک تجارت و هیات همراه همچنین با حضور در نیروگاه برق خورشیدیِ احداثی توسط گروه صنعتی کاوه، به تشریح حمایت‌های بانک تجارت در توسعه استفاده از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر پرداخت.

وی با اشاره به ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی، اقدام گروه صنعتی کاوه در استحصال نیروی برق خورشیدی را بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر دانست.

ابراهیم عسگریان مالک گروه صنعتی کاوه نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های بانک تجارت از این مجموعه گفت: بانک تجارت از روزهای نخست فعالیت ما در کنار مجموعه بوده و نقش موثری در ایجاد طرح‌های جدید از طریق تامین سرمایه‌در گردش، تامین مالی و تامین ارزی و غیره داشته است و امیدواریم با توسعه هرچه بیشتر همکاری‌ها، اجرای پروژه‌های گروه صنعتی کاوه با سرعت بیشتری پیش رود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.