×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۱۲ شهریور , ۱۴۰۴

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از کاهش تولید ۱۰ میلیون تنی فولاد در کشور به دلیل محدودیت‌های انرژی خبر داد و گفت: اگر این محدودیت‌ها نبود، ظرفیت تولید به بیش از ۴۰ میلیون تن می‌رسید.

کیوسک‌خبر ـ بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در آیین افتتاحیه دومین همایش سالانه و سلسله نشست‌های تخصصی فولاد کشور با رویکرد «تاب‌آوری در زنجیره آهن و فولاد»، با اشاره به جایگاه اصفهان به عنوان پایتخت فولاد ایران، گفت: مجموع تولید فولاد در این استان بیش از ۱۲ میلیون تن در سال است که حدود ۴۰ درصد فولاد کشور را تشکیل می‌دهد.

وی با بیان اینکه بحران‌های اخیر در صنعت فولاد دامنه‌دار شده است، هشدار داد: این وضعیت نیازمند توجه فوری مسئولان برای استمرار فعالیت این صنعت است و نباید سرنوشت فولاد همچون برخی صنایع دیگر با رکود و افول مواجه شود.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: فولاد پس از نفت و پتروشیمی، بیشترین درآمد ارزی صادرات غیر نفتی و بالاترین میزان اشتغال صنعتی را به اقتصاد کشور اضافه می‌کند.

هشدار درباره محدودیت‌های انرژی و کاهش تولید

سبحانی محدودیت‌های برق و گاز را عاملی برای کاهش تولید میلیون‌ها تن فولاد در کشور عنوان کرد و گفت: اگر واحدهای فولادی در طول ۱۲ ماه سال بدون محدودیت انرژی فعالیت می‌کردند، ظرفیت تولید کشور می‌توانست به بالای ۴۰ میلیون تن برسد، اما اکنون به دلیل افت ۲۵ درصدی ظرفیت معادل ۱۰ میلیون تن، آسیب جدی به بهره‌وری وارد شده است.

وی تاکید کرد: این در حالی است که کل صنعت فولاد تنها ۵ درصد گاز کشور را مصرف می‌کند و نمی‌توان آن را عامل اصلی کمبود انرژی دانست.

انتقاد از شوک قیمتی گاز و تاثیر آن بر صنعت فولاد

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه در هیچ‌یک از کشورهای دنیا سابقه ندارد که در بهمن‌ماه مبلغ قبوض گاز ناگهان ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کند، گفت: این شوک قیمتی، واحدهایی را که صورت‌های مالی و سود هر سهم (EPS) خود را در بورس اعلام کرده‌اند، دچار اختلال و زیان جدی کرده است.

سبحانی افزود: برخی تصمیمات، چه از روی آگاهی و چه از سر ناآگاهی، صنعت فولاد را با بحران مواجه می‌کند.

تاکید بر لزوم تأمین پایدار مواد اولیه و حمل‌ونقل

وی با اشاره به اهمیت زنجیره تأمین، خاطرنشان کرد: یک کارخانه فولادسازی بدون تأمین پایدار مواد اولیه و حمل‌ونقل منسجم، نمی‌تواند با ظرفیت اقتصادی و رقابتی فعالیت داشته باشد.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در پایان با اشاره به جایگاه ویژه فولاد مبارکه، گفت: فولاد مبارکه گل سرسبد صنعت فولاد کشور است و حفظ و تقویت این جایگاه در شرایط دشوار کنونی امری لازم و ضروری است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.