×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : سه شنبه, ۲۴ تیر , ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت بیمه دی و رییس فدراسیون فوتبال، ظهر امروز تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بیمه دی؛ ظهر امروز هادی عبداللهی، مدیرعامل بیمه دی و مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تفاهم نامه همکاری بیمه ای را در محل مرکز ملی فوتبال امضا کردند.

این همکاری با هدف ایجاد زمینه‌های مشترک در راستای حمایت بیمه‌ای، بهره‌مندی از ظرفیت‌های متقابل و توسعه خدمات، در قالب تفاهم‌نامه‌ای رسمی از امروز آغاز شده و قرار است در ماه‌های آینده گسترش یابد.

در ادامه این دیدار، مدیرعامل بیمه دی از بخش‌های مختلف مرکز ملی فوتبال بازدید به عمل آورد. در جریان این بازدید، هدایت ممبینی، دبیرکل فدراسیون فوتبال، ضمن ارائه توضیحاتی درباره فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این مجموعه، بر اهمیت تعامل در چارچوب تفاهم نامه همکاری با شرکت بیمه دی در مسیر ارتقای خدمات پشتیبانی فدراسیون تأکید کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.