×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

true
true

ویژه های خبری

true
    امروز  چهارشنبه - ۲ تیر - ۱۴۰۰  
true
true
پروتکل‌های بهداشتی در زنجیره‌ی گندم، آرد و نان رعایت می‌شود

به گزارش کیوسک خبر به نقل از روابط‌عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران؛ عباس ارشدی در نشست با خبرنگاران و در حضور رؤسای اتحادیه‌ی نان‌های سنتی افزود: بر این اساس تمامی کامیون‌های حمل بار ضد عفونی می‌شوند و فاصله اجتماعی ماشین‌های حمل بار در سیلوها هنگام بارگیری وتخلیه بار به صورت کامل انجام می‌شود.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران گفت: زنجیره گندم، آرد و نان بر اساس رعایت اصول بهداشتی است و تمام موازین بهداشتی برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا، رعایت می‌شود.

ارشدی افزود:‌ البته پس از اینکه آرد به نانوایی‌ها تحویل می‌شود در هنگام تبدیل آرد به نان و تحویل آن به مشتری باید یکسری پروتکل‌های بهداشتی از سوی نانوا و مشتری رعایت شود تا در مجموع نانی سالم به دست مصرف کننده برسد.

true
true
true
true

true