×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴

در راستای تکریم بانوان شاغل در منطقه ویژه اقتصادی لامرد و هم‌زمان با اجرای سیاست‌های جوانی جمعیت، آیینی برگزار شد که طی آن، از بانوان نقش‌آفرین منطقه و همکارانی که به‌تازگی پیوند ازدواج بسته‌اند، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش کیوسک‌خبر به نقل از روابط عمومی منطقه ویژه لامرد ، این آیین با تأکید مهندس برهانی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد، و با هدف قدردانی از نقش بانوان در انجام وظایف سارمانی، ارتقای نظم کاری و همراهی حرفه‌ای در محیط کار برگزار شد.
در این مراسم، بانوان شاغل در بخش‌های اداری، اجرایی و پیمانکاری منطقه ویژه اقتصادی لامرد، به‌عنوان نیروهایی متعهد و اثرگذار معرفی شدند که با مسئولیت‌پذیری، حضور منظم و انجام دقیق وظایف محوله، نقش قابل توجهی در پیشبرد امور جاری این مجموعه ایفا کرده‌اند.
مصطفی زاهدی، مدیر سایت منطقه ویژه اقتصادی لامرد، در این آیین با اشاره به نقش بانوان شاغل در کنار کارکنان مرد اظهار داشت: بانوان شاغل در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، هم‌پای همکاران مرد، نقش مؤثری در پیشبرد امور جاری مجموعه دارند و حضور آنان در بخش‌های مختلف، به ارتقای نظم کاری و کیفیت انجام وظایف کمک کرده است.
وی افزود: بسیاری از بانوان شاغل، با تعهد کاری، مسئولیت‌پذیری و پایبندی به نظم اداری، الگوهای شاخص رفتاری در محیط کار به شمار می‌روند و این ویژگی‌ها تأثیر مستقیمی در بهبود فرآیندهای اجرایی و تعاملات کاری داشته است.
زاهدی تصریح کرد: نگاه مدیرعامل منطقه ویژه بر پایه قدردانی از عملکرد واقعی کارکنان است و بانوان، با رفتار حرفه‌ای و همکاری سازنده در کنار همکاران مرد، جایگاه شایسته‌ای در ساختار کاری این منطقه پیدا کرده‌اند.
در ادامه این آیین، در چارچوب سیاست‌های خانواده و جوانی جمعیت و با هدف حمایت از ازدواج، مهندس امیر برهانی از دو همکار تازه‌ ازدواج‌ کرده با اهدای لوح تبریک و هدیه تجلیل کرد.
برپایه این گزارش، اضافه می گردد خلیل‌زاده معاونت اداری-مالی‌منطقه ویژه لامرد در امتداد برگزاری این مراسم‌ تأکید کرد که تکریم بانوان شاغل و حمایت از ازدواج و نهاد خانواده، از رویکردهای مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در حوزه منابع انسانی به شمار می‌رود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.